Yllätin itseni toiseksi ja posbíranými pistettä

Soccer Slavia Laurel koristeltu syksyllä kakkonen, joten kymmenentuhatta katsojaa Eden häntä jälkeen viime vuoden kotipelissä antaa kiitos. Ja miksi ei, kun nidonta alle valmentaja Jaroslav Šilhavý keskustella alkuperäisen uupumus, viisi pistettä kerätään neljä ensimmäistä kierrosta alle Dušan Uhrin heihin liittyneet kaksikymmentäseitsemän ja puoli jälkeen alkuun kotimainen kilpailu nimettyihin toiseksi taulukon.

Yksitoista otteluissa rivin league’ve menetetty. Odotit jotain vastaavaa, kun olet syyskuun puolivälissä viiden kierrosta Juliska muuttunut Eden?
Huijaisin jos sanoin olin laskettavissa. Päinvastoin, täytyy myöntää, että olin yllättynyt, kuinka monta pistettä voitimme ja olemme yksitoista liiga ja kaksi cup siteet kertaakaan menettänyt.

Koska olet kiivennyt taulukon ensimmäisen puoliskon jälkeen kilpailun jo toiseksi, joten tämä on hätkähdyttävä saavutus.
Miellyttävä ja kannustaa lisätyötä, vaikka se on itse vain osittainen tulokseen. Loppuun asti liiga paljon kierrosta jäljellä nyt syksyllä meillä on vielä yksi ottelu, johon meidän täytyy valmistautua kunnolla. Hän ei odota meitä ei ole helppoa, koska et Zlin alkaa pudota kovin miellyttävä. Playing takana, odottaen hänen mahdollisuus, hänen peli on hyvin järjestetty.

Voit myös paranevat ottelun ottelussa. Nyt kun viimeksi katsellut Mlada Boleslav niin taidokkaasti, ikään kuin ne eivät olleet naapureita taulukossa eikä sota kuppi osioita.
Totuus on, että olemme esittäneet erittäin hyvä suorituskyky, vaikka päättelemme tarpeettoman monimutkainen. Yhtä – tai ehkä vielä tärkeämpää – se oli, että saimme aiemmissa ottelut pistettä, vaikka meidän suorituskyky ei ollut paras mahdollinen. Ja niin meillä on toisessa taulukossa.

Mitä ovat auttaneet häntä?
Varmasti paljon laadun cadre maaliskuun vielä tavata. Jotkut pelaajat siis vielä niin monta mahdollisuutta, ja siksi eivät osaa käyttäytyä ääritilanteissa. Yhteistyömme jatkuu kuitenkin ja talvella tauko viimein tilaa keskinäisen ymmärryksen ja voimme vakauttaa joukkueen.

Sinä viittaavat Zeleznik ostettu Zlin? Alankomaiden Van Buren ja Van Kessel?
Zeleznik vaikeuttaa vakavia vammoja. Kun tulin Slavia, hän valmensi erikseen, nyt tietenkin, valmistaa meitä, toimii, osoittaa luonnetta, mutta sekään ei ole sitä. Saa nähdä … Uskon, että tauko saavat takaisin kuntoon.