Soukalová i Finland blev forelsket igen og korsbenet.

Henleder opmærksomheden, selvom mangler. Gabriela Koukalová var ikke på biathlon preseason pressekonference i Prag, men i starten af det nye års VM i slutningen af den måned, i Sverige, vil han være fraværende. Hun opholdt sig i Vuokatti, Finland, kørte til træning mangel og modtaget til. “De er der sammen med Michal Krcmar, ønskede vi ikke at rejse frem og tilbage,” siger Prag cheftræner Andrew Fisherman repræsentation. Mere om star hold snak.

 

Og hvad med de faktiske konkurrenter? “Igen, han forelsker … Har biathlon!” Siger en overskrift artikel om Federal hjemmeside, hvad er essensen af hendes forlænget ophold i det nordlige Europa.

“Dag efter dag føler jeg mig bedre og bedre som træning, såvel som mentalt. Og det gør mig håber snart, måske, vil alt være som det skal være, “han rapporterer fra Vuokatti, i sidste uge vandt begge tests i det tjekkiske hold sprint og race med en masse start.” Men min sande form afslørede kun reelle racer, “hun er lyst.

Fra dens sider, men fyldt med optimisme, men … “Drengen jeg smurt på brødet,” kommenterede skydning uddannelse rekvisitter med Krcmar. Virksomheden hun gjorde der og massør Petra Sedláčková og trænere Jiri Holubec og Ales Ligaun.

Det er ikke første gang, at før starten af SP forblev uden for landet. “Her er jeg rolig, kan jeg koncentrere mig om arbejdet og ikke miste hele dagen rejser. Bare spare energi. I løbet af sæsonen nacestujeme meget, “forklarer han.

samfund i forandring
Dens forberedelse er allerede i løbet af sommeren og efteråret til tider afveg fra udarbejdelsen af holdet. For eksempel, ikke bare på den oprindelige koncentration i Vuokatti, fordi de foretrækker at bo i Ramsau på Dachstein Glacier. “Jeg fik så i et andet team af mennesker, og det er også en dejlig boost,” minder, hvordan virksomheden gik i langdistanceløbere Peter Novak og Stanislav Rezac eller langs tjekkisk langrend skiløber.

Det har det synes endnu engang den positive energi, som hun for nylig noget mangler. “Min største motivation er at jeg skiskydning igen underholdende, jeg elsker det, jeg gør,” siger han, og det er indlysende, at dette allerede sker, selv i uddannelse, som vist i videoen, også temmelig korsbenet.