Nye stjerners inter snarere er knyttet til fremover

Nye stjerners inter snarere er knyttet til fremover, men siden konkurransen ut det vi har å være opprørende, det vil senke “Abigale” til nivået av en midtbanespiller. Spissen klart vokst nivået av “Santos” og nå prøve å erobre Europa. Å si at hans prestasjoner er slående umulig, og bistår kunne være større, men det er verdt å huske at han bare er 20 år og alt bare faller på plass.

Felipe Anderson, Brasil

Og midtbanespiller ble også Ol-mester, klarte ikke bare å fortrylle, men selv å uroe Europa. Sesongen 2014/2015 for ham var rett og slett fantastisk: Anderson scoret selv, distribuert overføring-candy partnere under effektive spark-og generelt så ut til å bli den nye lederen Lazio ‘ s leaving for en topp klubb. Men historien raskt kom til en slutt, og selv om Felipe hadde en god siste året, på samme høyde som han har ennå ikke kommet tilbake.

Ahmed Musa, Nigeria

Den unge syklisten laget en god og viser i den russiske Ligaen, og har opparbeidet seg en invitasjon til camp of Champions i England. Eksplosiv hastighet fokus på gate, og godt skudd gjøre elg svært farlig i nesten enhver situasjon, og selv når de har plass, så kan vi vurdere halve jobben gjort. Han har ennå til å tilpasse seg Premier League, men 41 mål i de fire siste årene i Premier League fortelle oss at dette er ikke en vanlig spiller.

Etter rasende sesongen, “Palermo” syntes å være at på Juventus han kan være litt sicknote, men hans prestasjoner har overgått selv de villeste forventninger: 30 poeng i henhold til systemet “mål + pass”, oppmerksomhet av de rikeste lagene i verden som en av lederne av den gode “Gamle damen” i så ung alder. Fantastisk evne til å være der vil bli ballen, et fantastisk skudd og presis teknikk å gjøre det i fremtiden beste spissen i verden, men før han blir leder for en ungdom team resten av verden.

Mauro Icardi, Argentina

En annen Argentinske spissen, som har ikke bare en komplisert karakter, men en flott fotball talent. Dibala mer allsidig spiller, men hvis du trenger en ren sniper, det å Mauro. Scoring instinkter har tillatt Icardi for fire sesonger i Serien Og er forskjellige 57 ganger, og denne sesongen Generelt har potensial til å bli den fineste time for Argentina, som i øyeblikket scoret seks ganger på fem kamper.

Gabriel BOM Jesus, Brasil

Snart Manchester city vil være en stor styrke i møte med ynkelige gutt fra Brasil, som mange av oss kunne se Ol i Rio. Han er bare 19, men i hans hjemland, og han har allerede vist seg å være en utmerket sniper gjenstår å bekrefte fremskritt gitt av spesialister på Europeisk nivå. Generelt, det er ingen tvil om at med riktig utvikling av talent det ikke vil gå seg vill i hvilken som helst klubb i verden.
Vi vil også anbefale: sports betting men dette webområdet og velg link og denne artikkelen