Nya stjärnan bland snarare tillskrivs framåt

Nya stjärnan bland snarare tillskrivs framåt, men eftersom konkurrensen ut det vi har att vara upprörande, det kommer att sänka “Abigale” till nivån av en mittfältare. Anfallaren klart vuxit ur den nivå av “Santos” och nu försöker erövra Europa. Att säga att hans resultat är slående omöjligt, och hjälper kunde vara större, men det är värt att komma ihåg att han bara är 20 år gammal och allt bara faller på plats.

Felipe Anderson, Brasilien

Och mittfältaren blev Olympisk mästare, lyckades inte bara med att förtrolla, men även för att rubba Europa. Säsongen 2014/2015 för honom var helt enkelt magnifik: Anderson fått sig själv, distribueras överföring-godis parter i enlighet med effektiva sparkar och allmänt verkade för att bli ny ledare Lazio lämnar för en topp klubb. Men berättelsen kom snabbt till ett slut, och även om Felipe hade en bra sista året, på samma höjd som han har ännu inte återvänt.

Ahmed Musa, Nigeria

Den unga löpare gjorde ett bra intryck i den ryska Ligan, tjäna en inbjudan till lägret i Champions of England. Explosiv snabbhet, fokus på porten, och bra skott gör älgen mycket farliga i nästan varje situation, och även när de har utrymme, då kan vi överväga att halva jobbet gjort. Han har ännu inte anpassa sig till Premier League, men 41 mål i de fyra senaste åren i Premier League-tala om för oss att detta inte är en vanlig spelare.

Efter rasande säsongen, “Palermo” verkade vara som på Juventus kan han vara lite sicknote, men hans resultat har överträffat sportspel Expekt (sportspel och kasino) de vildaste förväntningar: 30 poäng enligt systemet för “mål + pass” -, den uppmärksamhet de rikaste lag i världen som en av ledarna för den stora “Gamla damen” vid en så ung ålder. Fantastiska förmåga att vara där kommer att vara på bollen, ett lysande skott och exakt teknik att göra det i framtiden på bästa anfallare i världen, men tills han blir ledare för ett ungdomslag i resten av världen.

Mauro Icardi, Argentina

En annan Argentinska anfallaren, som har inte bara en komplicerad karaktär, men en stor fotboll talang. Dibala mer mångsidig spelare, men om du behöver en renodlad sniper, det till Mauro. Poäng instinkter har gjort Icardi under fyra säsonger i Rad Och är olika 57 gånger, och den här säsongen i Allmänhet har potential att bli den finaste timme av den Argentinska, som just nu fått sex gånger på fem matcher.

Gabriel BOM Jesus, Brasilien

Snart Manchester city kommer att vara en stor stärka i ansiktet på den stackars pojken från Brasilien, som många av oss kunde sportspel Betfair (sportspel i Sverige) titta på Os i Rio. Han är bara 19, men i sitt hemland, han har redan visat sig vara en bra sniper återstår att bekräfta de framsteg sportspel Betway (Betway) som ges av specialister på Eu-nivå. I Allmänhet är det ingen tvekan om att med rätt utveckling av talang kommer det inte att gå vilse i någon klubb i världen.