Lippi tar Kina att vara världens högst betalda tränare

Kukrika, Kováèech

Om en och en halv efter avslutandet av samarbetet med kinesiska mästare Guangzhou Evergrande Marcello Lippi tog över den kinesiska laget, år som han upprepade gånger lanařen i det förflutna. Med en beräknad årlig resultat 17 miljoner pounds per tränare för världsmästare Italien från att bli den högst betalda tränare planet …

Lippiho lukrativt kontrakt löper ut efter 2019 Asian Cup i Förenade Arabemiraten, som är den viktigaste uppgiften trenérův. Utanför hemmaplan hittills i Kina nådde finalen endast en gång och endast en gång, och denna gamla 1984.

I kvalificeringen för VM 2018 East Asian representation har bara en teoretisk hoppet vid liv. Efter fyra matcher spelade kinesiska måste redovisa endast en punkt, medan gruppen i Iran, Sydkorea och Uzbekistan direkt fortsätta med bara två lag.

Osmašedesátiletý Marcello Lippi, naturligtvis erkänd kändis i Kina efter Guangzhou Evergrande att vinna tre ligatitlar i följd och ett segrat i den asiatiska Champions League.

Italiensk veteran med posten som förbundskapten associerar i februari 2014, men sedan i Guangzhou undertecknade i stället ytterligare treårskontrakt, och de fackliga ledarna tvingades därför att prioritera Alain Perrin.

Efter ett år, dock Lippi till sin position huvudtränare och teknisk chef för Guangzhou Evergrande avgick när han hänvisade till skälen hälso- och familjemedlemmar. Ändå var han nu en jätte, preliminär överenskommelse om att förvärva laget för nästa säsong; ett avtal som avskaffade fram till idag när det gäller föreställande tid.

Enligt uppgifter från Sky Sports Marcello Lippi Kina efter skatt tjänar miljoner £ 17 och minskar Pepa Guardiola och Manchester City (15 miljoner) från ansiktet av stegen de högst betalda tränare i världen. Information av den inhemska medier talar redan om sparsam 14 miljoner, vilket i samband med en bisarr planen i stort sett täcker Guangzhou Evergrande.

read more: http://xspelbolag.com/energybet/