Lactate dieta – tipuri, caracteristici, meniu

Ideea de a pierde in greutate cu ajutorul de produse lactate nu este nouă. Ei de multe ori acționează ca o bază sau suplimentară de alimente diverse programe care vizează scăderea în greutate. La un astfel de program se referă lactate dieta. Despre ei astăzi și vom vorbi.
Un pic despre pericolele și beneficiile de produse lactate

În ultimul timp se desfășoară o mulțime de controverse privind un real folos de lapte și produse fabricate din ea. Adversarii consumul de astfel de alimente susțin că aceasta este doar o agravează digestia, transformîndu-se în stomac doar pe cheaguri de cazeină și grăsime. Lactoză, conținute în ea actioneaza asupra organismului, practic, la fel ca și hidrați de carbon, se transformă în glicogen și intră în depozitele de grasime, dar, de asemenea, provoacă retenția de lichide.

Poate ceva adevăr în acest lucru și există. Dar nu se poate nega imens beneficiu de produse lactate, care este mai mult decât acoperă toate dezavantajele consumului lor. Acestea sunt bogate in minerale, îmbunătățește starea tegumentelor, a parului si a unghiilor, aminoacizi, necesari pentru a asigura funcționarea normală a Beneficia organelor și sistemelor, lactoza, în preajma absoarba calciul, imunitare trupuri, protejează de bacterii, acizi grași, enzime, vitamine și multe alte valoroase pentru organismul uman componente. În acest caz produsele lactate sunt extrem de nutrițională și conțin, în sine, suficient de proteine, carbohidrati si grasimi.
Avantajele și dezavantajele produselor lactate dieta

La fel ca orice alta dieta, lactate are avantajele și dezavantajele sale. La aceasta, mai întâi de toate, ar trebui să includă faptul că:

Greutate într-adevăr scade, dar numărul de kilograme pierdute pot fi diferite, acest lucru depinde de tipul de dieta si inițială în greutate.
Produse lactate frumos satura.
Datorită faptului că în timpul respectarea o astfel de dieta, organismul va veni o mulțime de proteine, tonusul muscular, și, prin urmare, forma fizică va rămâne în limite normale.
Calciul și alte minerale vor menține în stare bună de păr, țesuturile osoase și unghiile.

Dezavantajele laptelui de diete pentru pierderea în greutate sunt după cum urmează:

Astfel de programe nu sunt potrivite pentru persoanele care au intoleranta la produsele lactate.
Cele mai multe diete cu lapte, destul de dure, prin urmare, pentru a le lipi nevoie de o anumită putere a voinței.
Consumul excesiv de produse lactate poate duce la tulburări digestive și o încălcare a microflorei intestinale.

We recommend: fogyókúrás gyógyszerek and a page for Romanians www.scadereingreutate.com