Idrettsutøvere etter Spike frykter: Hva om vi ødelegger stadion Baníkovci?!

femtifjerde årlige Golden Spike Ostrava Selv plaget regn og kulde, men renoverte City Stadium i Vítkovice scoret. Usain Bolt fleipet med at han fortsatt behov for å perfeksjon taket, men også fantastisk jamaicansk var en ny form for kompleks entusiastisk. Snart utøverne vil dele den med fotball og Banik Ostrava. Og fra en allerede rockefans Banik, ikke idrettsutøvere, ubundet ikke.

“Hele Ostrava gruer hva som vil bli rettet stadion skje når det kommer sinte fotballfans,” sier han ærlig tidligere idrettsutøver Tatiana Netoličková-Kocembová. “Det faktum at stadion vil flytte fotballspillere, jeg har ikke noe problem med det.Men jeg er redd for, og ikke bare meg, hva skjer hvis det neošéfuje under kamper.


Stadionet er nå en ny, vakker. Det er en fantastisk sport stand. Jeg er redd for å bli ødelagt. “

Byen i gjenoppbyggingen av stadion for de siste tre årene investert 883 millioner kroner. Alle gangveier er dekket, i stedet for betong ståplasser er seter (Expekt). Verdensklasse idrettsutøvere var fra hans nye utseende entusiasme. Likeså fans. Ikke så fotballtilhengere Banik.

ikke rart Banik tilhører Bazaly. Men pengene for sin rekonstruksjon, og for å møte lisensvilkårene for Premier League, er de ikke. En fotballspillere må flytte. Fans eller spillere som ikke liker.På lang sikt gir det ut.

“Jeg forstår at Bazaly i sin nåværende form sannsynligvis ikke egnet som det er, men på den annen side tror ikke at Vítkovice er en fotballstadion,” sa han, for eksempel, Václav Svěrkoš fortalte magasinet Sport . “De fans vil være vanskelig å holde ut. Fra hovedtribune der for rullebanen og landingsområde må en teleskop til avstanden av en fotball sett. “

fotballspillere irriterende og at Baník tilhører historisk for å Schlesien. En Vitkovice er allerede i Moravia. “Baník er historisk Silesian klubb, Moravian ikke,” sa Svěrkoš. “Det er for disse menneskene betyr mye for meg som baníkovce også.”

Flytte, derimot, er et (Paddy Power) fait accompli.By stadion bare fortsatt må gjennomgå mindre modifikasjoner. “Fotball er ennå ikke ferdig,” sier assisterende Athletics Federation Oldřich Zvolánek. “Han sier han vil fortsatt trenge noen sektorer på tribunen delt grille. Men vi vil (Expekt) insistere på at de er flyttbare. På Golden Spike seere ville ikke ønsker å være bak murene. “