Husárová diplomát Trnava kislemez már nem Sloveniek

Trnava. Deblových világbajnok a 2002-es szezonban, és a cseh Renata Voráčová nyerte a pénteki páros döntő a ITF események Empire kupa Hajdóczyho Nagyszombat (július 31-augusztus 7., adj 50 000 USD, agyag) felett hazai kettes „pók” Jana Cepelova és Lenka Wienerova 7: 6 (2), 6: 1.

A korábbi három deblových WTA világranglista Husárová már szentelt elsősorban szervezési tevékenységek, például augusztus 15-től a pöstyéni kezdődik: „it” ITF-tornát ZSE Megnyitás a támogatás mértéke 10 000 USD.

Szlovák tenisz fogja képviselni a szombati elődöntőben Trnava kislemez. Nyolc sorsjegy Kristína Kučová belehalt péntek kerek helyzetű trojka sorsjegy, az osztrák Yvonne Meusburger, mindössze 7: 6 (5), 3: 6, 4: 6.Korábban Lenka Juríková elveszíti a fent említett Voracova csatolt, mint a többi 3: 6, 4: 6.

Zverenkyňa testvére Petra Juríková ezért nem támogatják keresztül az utolsó tizenkét hónappal ezelőtt, de akkor játszott csak mintegy fele a támogatás képest a jelenlegi verseny volt kevésbé igényes. Voracova kéri az elődöntőben csak Meusburger.

„Ez egy jó meccs, és azt kell mondanom, hogy Voracova nagyon jól játszott. Különösen az első tolt ugyanakkor nagyon jó volt a védekezés. A második sorozatot vezető 4: 3 kontrát, de végső soron elég. volt egy kis baj a karját, hívtam egy gyógytornász.Nem szabad semmit komolyan. „

” A jövő héten játszottam Németországban, de én inkább a régi törlődik. Körülbelül három nap pihenés, én kell viselnie, hogy mentse, és nyújtsd majd elkezdik készíteni for’harde”a bíróság Slavia Agrofert STU vagy Slavia ügyvéd szakképzett US Open» mondta Lenka Juríková Ügynökség

«I Tábla egyensúlyban ezek mérkőzést, de természetesen sajnálom, hogy ez végre befejeztem a siker. Voltak már két különböző stílus a bíróság. Támadtam és ellenállt Meusburger. Az első szettet én is könnyebb, kaptam benne vysilila. Eleinte egy jobb játék, egy másik többé-kevésbé rá.Harcoltam, hogy a végén, de játszott, mint egy pár golyó helytelenül és hiányzott nekem még egy kis szerencse „, mondta a SITA Kristína Kučová, amely előtt időmérő US Open bemelegítő kemény felületre jövő héten Kazan, Oroszország.

az első elődöntős Nagyszombat lett pöttyös Magda Linettová vetik hatodik. a negyeddöntős megbirkózni a cseh címvédő, míg egység esetén Sandra Zahlavova simán 6: 3, 2: 6.Az első négy között kell mérni erejét egy hét sikeres a “pók”, bolgár nő Elice Kostovová aki legyőzte Románia Alexandru Cadantovú telepített a negyedik mindössze bet365 fogadási bónuszok az interneten 6: 7 (6), 6: 3, 7: 6 (3).

Singles – q:

Renata Voráčová (CR-2) – Lenka Juríková (SR) 6: 3, 6: 4

Yvonne Meusburgerová (AUT. -3) – Kristína Kučová (SR-8) 6: 7 (5), 6: 3, 6: 4

Magda Linettová (Poľ.-6) – Sandra Záhlavová (CR-1) 6: 3, bet365 online fogadási 6: 2

Elica Kostovová (BUL.IT-7) – Alexander Cadantová (Rum.-4) 6: 7 (6), 6: 3, 7: 6 (3)

a pár szombati utolsó egyéni:

Magda Linettová (Poľ.-6) – Elica Kostovová (BUL.IT-7)

Yvonne Meusburgerová (Rak.-3) – Renata Voracova (CR-2)

D – végleges:

Janette Husárová, Renata Voráčová (SR / CR) – Jana Čepelová, Lenka Wienerová (SR-2) 7: 6 (2 ), 6: 1

bet365 fogadási bónuszt