Gradvis att få optimal form av mästare i England

Gradvis att få optimal form av mästare i England, “Lester”, i den femte omgången av församlingar Ranieri med en stor poäng beat “Hjärtat”. Och den dyraste förvärv i historien av Lis – Islam Slimani – tog ett stag i sin debut spel på Albion. Dock mål i det här fallet är inte avgörande. Kanske någon överföring Slimani orsakat problemen, men hittills ser det i “Leicester” är mycket naturligt. Mittfältaren hittade snabbt en ömsesidig förståelse med Vardy, ännu bättre (och detta är förståeligt) spelet förstår Mahrez och Islam i sig inte falla ur takten attacker av hans nya team, vilket ger en frispark i en mer ren klass än Okazaki. Slimani kan vara en spelare som kommer att blåsa nytt liv i förra årets segrare i Premier League.

“…– Vardi – bästa poängplockare av “Lester”, men Slimani kan göra mål två gånger. Det kommer att plöja som en häst, – delade hans uppfattning om utsikterna för anfallaren Islam Slimani till Premier League-tränare, “sport” Jorge Jesus. …”

“I “Leicester” Slimani att betyg två gånger Vardy”. Som den mäktiga rävar i öknen vinner, Angelotto: Goal.com, Telegrafen, bbc.co.storbritannien

Som den pojke som i barndomen kände lyckan att fånga ett par fiskar i havet, förvandlas till en målskytt, stående trettio miljoner Euro? Islam Slimani skulle kunna argumentera i den här frågan, men det är inte troligt att vara fri tid för detta, eftersom i lägret mästare i England är det nödvändigt att flytta, att flytta, och flytta igen.

Men den dagen som förändrade allt i hans karriär, han kommer att ge villigt och utan problem. Denna fredag, den tjugosjätte maj 2012, det år då Islam har spelat sin första match som en del av den Algeriska laget mot Niger. I den matchen gjorde han inte betyg, men gjorde det viktigaste – har fått förtroende av tränaren Vahid av Halilhodzic. Och följdes snart av framträdanden på en ny nivå, i matcher med starkare lag.

Att göra ditt jobb

“Gör det du kan, med det du har,” sade en gång Frank Roosevelt. I fall av Slimani, vi talar om hur man “gör” mål. Detta är vad det sattes upp från början av hans karriär, och alltid vad som hände honom. Han fått, att vara en Amatör laget i hans hemstad, och fortsatte sedan med att göra det i “Karagi”, hans första klubb. I 2009-m till år “Belouizdad” köpte den för åtta tusen euro. I fyra år laget Slimani fått fyrtio mål. Inte så varmt, vad en bild, men Slimani fått inbjudan till landslaget.

“Han har kvadratfot”, viskade kritik i örat på den Wahid Halilhodzic, men Bosniska coach inte uppmärksamma det. Och det med rätta – en vecka senare efter debut match i laget Slimani gjorde sitt första mål, att träffa grinden i Rwanda. Och då bollar hälls från horn of plenty – Mali, Gambia (två gånger), Burkina Faso – landslaget i Algeriet kvalificerat sig till Vm i Brasilien.

Nugget
Vm är en stor chans att Uttrycka dig själv. I Brasilien blixtrade många spelare – och Islam var en av dem. De Algerier i denna turnering, upprörd över det ryska laget, och vi gjorde målet Slimani. Han gjorde i matchen med Sydkorea, i 1/8 final Algerier kämpade en verklig kamp mot Tyskarna, som senare blev världsmästare. I Allmänhet, Islam har fått en mycket bra tryck, och till slut var han märkt av scouterna i European club. Men Lissabon “sport” var mer klarsynt än “lejon” köpte den för endast 300 tusen euro ett år före Vm. Och portugisiska klubbar, som vi vet, de vet hur de ska hantera talanger i den riktiga guldklimpar. Men det första Kortet var förberedda för rollen som växlare Colombianska Fredy Montero.

Vi rekommenderar också: Mer information kan hittas här