Garcia etter signering Marseille kritisert gjennomføringen AS Roma

junas

Rudi Garcia i går signerte en treårskontrakt med Marseille og prøver å kunne lansere en ny æra for klubben etter ankomsten av den amerikanske eier, men også en tidligere trener for Lille også bare være endelig ubundne kontrakt med AS Roma, selv om han hadde litt tid til å øve. Giallorossi er sagt ifølge Garcia kunne beholde mer på …

Rudi Garcia ble ledet av AS Roma sparken i januar i år etter tidlig faller ut av den italienske cupen og vinne for bare de siste 10 runder. Den formelle avslutningen av samarbeidet har ennå ikke skjedd.

“Jeg forventet at jeg som Roma eksport av kontrakten min, men det var ikke så lett. De kunne holde mer nivå, det er gratis bonus opp til 1000 Kr sant. I slutten jeg igjen med halvparten av hva min klubb skyldte, men minst jeg endelig borte,” han lente seg tilbake i sin tidligere arbeidsgiver Garcia.

“Sannheten er at jeg ønsket å gå tilbake til arbeidet. AS Roma håper å få dem håndhilse og bare la når du kommer for meg en stor klubb. Det handler ikke om penger, men når du signerer en kontrakt, er det bare normalt det respekt “, sier femtiårene, som tidligere har brukt fem år på Lille.

Lederen for Giallorossi Garcia hadde tjent to fulle sesonger og bare 18 måneder, tok med seg to ganger var ferdig på andre plass. Forrige sesong, men treneren kom i slåsskamp med president James Pallotta.

“Det var galt å godta opprettelsen av en helt ny team av trenere jeg håper at ikke vil skje igjen.. Hvis så, er det bedre å la det vil spare deg for tid når du arbeider med kompetente folk du stoler på,” stakk nok en gang trippel den beste manageren av året i Frankrike.

Hva er nytt engasjement i form av Marseille, er Rudi Garcia mot neste utfordring optimistisk. “Det er svært viktig at (president) McCourt bor i Frankrike, og jeg selv sa at det var viktig for ham spillerne til sett. Han er eier, den som betaler regningene. Dette gir ham rett til å snakke, endring og påvirkning direkte gjennom personlig interaksjon, “oppfordrer 52letý strateg.