Du kan hämta save mode

Du kan hämta det energisparläge som ligger Giner CSKA på grund av byggandet av den nya arenan. Men jag tror inte att det Rostov klubben där personal med spelare som bor i viloläge, betalningar för avtalsmässiga skulder, bredare fickor av kapitalet. Bara någon någonstans var smartare och smartare finansiella och personella fotboll villkor.

I den sista (men mest viktig del av det jag vill diskutera är den största skillnaden mellan CSKA och “Rostov” i Champions League. Vi kommer att fokusera på hur fotboll spelas både den ryska klubben i den Europeiska konkurrensen. Låt mig påminna dig om: armén – den ständiga representanter i Champions League från Ryssland. “Rostov” endast debut.

På tisdag, den nya arenan CSKA var fylld med att vilja se den lokala klubben mot vem som flög i att spela brons medaljörer av förra säsongen i EPL. I Tottenham finns det inga superstjärnor, det head coach bestämmer. Ganska genomsnittet av Europeiska standarder kommando. Tills i höst spurs senast spelade i Champions League även med Rednappa – det var säsongen 2010/2011. Ut av koncernen, i den 1/8 är det enda målet trög Crouch böjd “Milano”, men i kvartsfinalen, “real” på den Brittiska flaggan riva London-klubben.

I tisdags besökte Moskva stadium i jakt på sin fotboll – spelare och tränare för CSKA i stället visade publiken hide-and-seek: han satt i ryggen, rädd för att komma ut framåt, även om det 30 man starka publiken körde värdar till attack materiella fläkt sportspel Nordicbet (klick) stöd. Och att den sörjande skaran var tystas när hans skott missade målet eftersom tränare för CSKA gav krypa som gopher till hålet. Detta mål kan det inte bli, om flickan felaktigt ansåg inte att de spelare som “spurs” “en av de bästa i världen”, utan böjer sig ner för att vara, när de, som hade nära space “Bayern”. Inte dem som han har under en Gyllene kam kammade. Tottenham Pocettino här första sportspel Betsafe (åsikter om Betsafe), killar.

På onsdag, den gamla “Olympus-2” var fylld med att vilja se på den lokala klubben, mot vilken kom att spela guldmedaljörer av förra säsongen i Eredivise. På PSV det finns inga superstjärnor, det finns tränare. Av normerna i Europa – laget är ganska genomsnittliga, men väl utbildade taktiskt, orubbliga, och svår att tolka även för den mest list tränare av jättarna i den Europeiska fotbollen under de senaste åren. Medan Tottenham Pocettino i mitten av Mars i år, ryckte “Borussia” från Dortmund i 1/8 LE Cocu av PSV på lika emot atlético Simeone i Champions League-1/8. Ett enda mål från sportspel Betsson (se här) fältet för två spel inte gjorde den holländska klubben, framtiden finalister i turneringen, och då var det beslutat i lotteriet av påföljder. Lagen sedan möttes igen den 13 September, och Saulus för “Idag” fått en gång. Tre spel – ett mål mot PSV. Atlético – två tiden finalister i UEFA Champions League, var Barca med Bayern (jag har fortfarande detta utrymme), och den enda verkliga “planer” för en grym vän och domare. Och med PSV lida.